Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Σε μια λαμπερή εκδήλωση τα Vita Plus Ξάνθης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ!

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, τα Vita Plus Ξάνθης, γιόρτασαν με ιδιαίτερη επιτυχία την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, εγκαινιάζοντας σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, ...σε μια μεγάλη γιορτή Ομορφιάς, το 2014.
Την εκδήλωση άνοιξε η κα Ευγενία Μαμούγκα, Owner και Υπεύθυνη του Διαιτολογικού Τμήματος των Vita Plus Ξάνθης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η κα Μαμούγκα, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά και για την αγάπη που περιέβαλαν τα Vita Plus και κυρίως για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν, ενώ παρουσίασε το νέο δικτυακό τόπο του καταστήματος, τη σελίδα Facebook καθώς και τα νέα προγράμματα και την τεχνολογία που προσφέρουν.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης για πρώτη φορά στην πόλη της Ξάνθης, απονεμήθηκαν σε μέλη του Vita Plus τα «BEAUTY AWARDS 2014», που θεσμοθέτησαν τα Vita Plus Ξάνθης, επιβραβεύοντας την επίτευξη προσωπικών στόχων των μελών τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στη δύναμη της Επιστήμης και της Ομορφιάς, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης παρέλαβαν αναμνηστικές βραβεύσεις, παράλληλα με ένα δωρεάν Πρόγραμμα Συντήρησης και διατήρησης του ιδανικού βάρους.
Tα «BEAUTY AWARDS 2014», απένειμαν η κα Ευγενία Μαμούγκα και η κα Σωτηρία Αράπογλου, Owner και Υπεύθυνη του Τμήματος Αισθητικής των Vita Plus Ξάνθης.
Τα Vita Plus Ξάνθης προσέφεραν δώρα όχι μόνο στην τυχερή που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας αλλά και σε πολλούς άλλους νικητές. Επιπλέον σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση προσέφεραν δωρεάν πολυενεργά μηχανήματα τελευταίας γενιάς.
Στα Vita Plus ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝ! Vita Plus. Κορυφαία Επιλογή. http://www.vitaplusxanthi.gr