Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας με μοναδικές προσφορές!

Υποδεχόμαστε την Άνοιξη και την Ημέρα της Γυναίκας, με νέες ξεχωριστές προσφορές.

Τα Vita Plus, γιορτάζουν την Ημέρα της Γυναίκας δημιουργώντας μοναδικές προτάσεις δώρων, εκπτώσεων και προσφορών σε προϊόντα και υπηρεσίες, εμπνευσμένα από την Άνοιξη που πλησιάζει...!
Για την Ημέρα της Γυναίκας, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων, που μπορούν να αποτελέσουν το πιο όμορφο δώρο σας, για τη Γυναίκα της ζωής σας.
Αλλά και για εσάς που θέλετε να δείχνετε όμορφη και ξεχωριστή, γιορτάστε την Ημέρα της Γυναίκας με τις προτάσεις μας που θα σας κάνουν να δείχνετε ξεχωριστή και λαμπερή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι προσφορές μας ισχύουν έως 8 Μαρτίου 2014 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • 4 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ LUMICELL Lift up, για αντιγήρανση, σύσφιξη, θρέψη, ανάπλαση, ενυδάτωση και λάμψη του προσώπου. Από 320€ μόνο 210€.
Υποδεχτείτε την άνοιξη με ένα πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα
  • 1 ενυδατική κρέμα DEEP MOISTURE CREAM, κρέμα για πλούσια ενυδάτωση, που επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος 50ml, μόνο 18€.
  • CC COMPLETE CREAM SPF30, make up, ενυδάτωση, και προστασία 3 σε 1, κρέμα με καλυπτική σύνθεση και αντιηλιακή προστασία, 50ml, μόνο 22€.
Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση και κάντε lifting στο πρόσωπό σας
  • Wrinkles Erasure Cream, ισχυρή συσφικτική και αντιρυτιδικη κρέμα με Βιο­ μιμητικά Πεπτίδια Ελαστίνης και Υαλουρονικό οξύ που ενισχύουν τον τόνο, την συνοχή και την πυκνότητα του δερματικού ιστού. 50 ml μόνο 28€.
  • Μεσoθεραπεία: Με τη Μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε στο πρόσωπο βαθειά ενυδάτωση, γέμισμα ρυτίδων, και τόνωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης για την καταπολέμηση της χαλάρωσης. Από 95€ μόνο 70€.
Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από την καθημερινή ατμοσφαιρική ρύπανση
  • DAILY CLEANSER, Καθαριστικό τζέλ προσώπου που απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ κατάλληλο για κανονικά και ξηρά δέρματα. Καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας την υπερβολική λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα τονώνει και συσφίγγει και φωτίζει το δέρμα. 200ml Mόνο 10€.
  • DERMA της Gernetic υγρό σαπούνι για βαθύ καθαρισμό του προσώπου από ρύπους και μακιγιάζ,κατάλληλο για λιπαρά και προβληματικά δέρμα Έχει αντισηπτική και ξηραντική δραση που το ιδανικό για τα δέρματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής. 200ml από 35€ στα 32€.
Τέλεια επιδερμίδα με την υπογραφή της Gernetic
  • Κρέμα κατά της ακμής, επανόρθωσης για νεανικά δέρματα PEAUX JEUNES, ειδικά σχεδιασμένη για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος και ρύθμιση της σμηγματόρροιας. Καταπραΰνει ερεθισμούς και φλεγμονές, ιδανική για την θεραπεία δερματικών ατελειων που ταλαιπωρούν τους εφήβους. 50ml από 36€ μόνο 34,5€.
  • Θεραπεία αντιγήρανσης Gernetic, πλούσια αντιγηραντική θεραπεία για μάτια, πρόσωπο και λαιμό, με μικρομοριακά προϊόντα κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης της επιδερμίδας. Από 105€ μόνο 75€.
  • Κρέμα κατά των ραγάδων ANTISTRIES, προληπτική και θεραπευτική κρέμα με μοναδική θρεπτική δράση που επιτρέπει την σύνθεση κολλαγενάσης και αναδομούνται οι ιστοί για την εξάλειψη των ραγάδων. 125ml από 68€ μόνο 64€

Για τις παραγγελίες σας επικοινωνήστε μαζί μας!
Μιχαήλ Καραολή & Σμύρνης 9, 2ος όροφος
Τηλ.:2410­72666