Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Beautiful Mother

Τα Vita Plus, διαμόρφωσαν και προσφέρουν ειδικά πακέτα υψηλής αισθητικής φροντίδας, που καλύπτουν απόλυτα τις αισθητικές ανάγκες κάθε νέας μητέρας.
Αποκαταστήστε το σώμα σας μετά τον τοκετό, αποκτώντας μια κομψή σιλουέτα και το πιο λαμπερό σας πρόσωπο. Με εξελιγμένες τεχνικές υψηλής αισθητικής φροντίδας, τα Vita Plus, με το πρόγραμμα «Beautiful Mother», αποκαθιστούν όλα τα σημάδια από μια εννεάμηνη εγκυμοσύνη. Τώρα τα αισθητικά προβλήματα που προκύπτουν μετά τον τοκετό για εσάς αποτελούν πια παρελθόν.
Αντιμετωπίστε άμεσα τα επίκτητα σημάδια της εγκυμοσύνης, όπως ραγάδες, κυτταρίτιδα, χαλάρωση στήθους, τοπικό πάχος και χαλάρωση στην κοιλιά, περιττό βάρος, πρόωρες ρυτίδες και σημάδια κόπωσης του δέρματος, όπως σακούλες στην περιοχή των ματιών, μαύρους κύκλους, κ.α.
Χάρη στο πρόγραμμα «Beautiful Mother», και την υψηλή τεχνολογία των Vita Plus, που εφαρμόζονται συνδυαστικά, όλα τα παραπάνω προβλήματα πλέον αντιμετωπίζονται εύκολα και γρήγορα.
Είστε νέα μητέρα. Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας και το σώμα σας, με το πρόγραμμα «Beautiful Mother», μόνο στα Vita Plus!
Τηλεφωνήστε ή επισκεφθείτε μας:
Ξάνθη: Μιχαήλ Καραολή και Σμύρνης 9, 2ος όροφος, Τ.Κ. 67100, Τηλ.: 25410-72666 και 25410- 65212, e-mail:vitaplusxanthi@yahoo.gr