Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Beauty Bazaar» από τα Vita Plus ΞάνθηςΗ Ομορφιά σε πρώτο πλάνο σε ένα λαμπερό  διήμερο  με δωρεάν υπηρεσίες ομορφιά και ανοιχτές εκδηλώσεις!

Δεκάδες επισκεπτών, συμμετείχαν στη διάρκεια του διημέρου την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο 1o Beauty Bazaar, που διοργάνωσαν τα   Vita Plus Ξάνθης στις εγκαταστάσεις τους. Το σύνολο των συμμετεχόντων ενημερώθηκε για τις νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, του μακιγιάζ, τις νέες τεχνολογίες και θεραπείες αδυνατίσματος, αισθητικής προσώπου και αποτρίχωσης, αλλά και για τα πλεονεκτήματα της χρησιμοποίησης επαγγελματικών καλλυντικών  στην ημερήσια αισθητική φροντίδα στο σπίτι. Παράλληλα είχαν την εξαιρετική δυνατότητα να λάβουν δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και να δοκιμάσουν ολοκληρωμένες θεραπείες με τις τεχνολογίες Magic Pot & Lumicell Wave 6/ Lumicell Lift Up για πρόσωπο και σώμα, αλλά και να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τις προσωπικές τους αισθητικές ανάγκες.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις έξι θεματικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Vita Plus, με συμβουλές για το βραδινό μακιγιάζ, το νυφικό μακιγιάζ, και εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος από τις τεχνικούς των επαγγελματικών καλλυντικών GERnetic & Natura Mystic. Στα High Lights συμπεριλαμβάνονταν δωρεάν μαθήματα Yoga, δωρεάν χτενίσματα αλλά και ένα ανοιχτό Bazaar με προτάσεις για αξεσουάρ, κόσμημα, και νυφικό. 

Το Beauty Bazaar ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με την ενεργό συμμετοχή των επισκεπτών που αναζητούσαν ευκαιρίες αγοράς και συμφέρουσες προσφορές. Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν μεγάλη όπως και το ενδιαφέρον των επισκεπτών, καθώς εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν κατά τη διάρκεια του διημέρου από τις εγκαταστάσεις των Vita Plus, αναζητώντας ευκαιρίες που θα «ομορφύνουν την καθημερινότητά τους». Η διοργάνωση θα εξελιχθεί σε θεσμό που θα προσφέρει κάθε χρόνο σε όλες τις γυναίκες της πόλης μας, μοναδικές ευκαιρίες για λάμψη και ομορφιά.

Τα Vita Plus στο πλαίσιο της διοργάνωσης προσέφεραν σε όλους τους επισκέπτες τις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς, με εκπληκτικές προσφορές ημέρας αλλά και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος σε μία τυχερή.

Για μια ακόμη φορά τα Vita Plus, απέδειξαν με ένα πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο ότι γνωρίζουν τι θέλει η σύγχρονη γυναίκα και τις το προσφέρουν, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ομορφιά και η λάμψη δεν είναι πολυτέλεια αλλά μέρος της ζωής κάθε γυναίκας. 

Αξίζει να σημειωθεί ο Κοινωνικός Σκοπός της διοργάνωσης εφόσον  5% των εσόδων του Bazaar θα διατεθούν υπέρ του Γηροκομείου Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος».
Το «Beauty Bazaar»  πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή κορυφαίων καταστημάτων της πόλης μας: Νυφικά: Πέρλα, Κόσμημα: Χάντρες, Χτενίσματα: Tülin Hair Lounge, Γιόγκα: mm ATHLETIC CLUB- GENESIS YOGA PILATES. Υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία BIOGER, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Γαλλικών Καλλυντικών του Οίκου GERnetic Int. και των φυσικών καλλυντικών Natura Mystic. Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν το Paradise 90,3 & Nova 93,1 Radio και η εταιρεία Τελεία και Παύλα.