Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τεχνολογία Magic Pot

Ένα επαγγελματικό σύστημα αισθητικής περιποίησης Σώματος, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικές προσδοκίες σας στο αδυνάτισμα, χάρη στις τεχνολογίες MAGIC POT LiposlimCare™ και PowerLifting™.
To LiposlimCare™ σύστημα μέσω 2 κεφαλών εφαρμόζει 4ης γενιάς Ραδιοσυχνότητες (0,8 Mhz),σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή υπέρυθρου φωτός LED για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Το PowerLifting™ σύστημα ραδιοσυχνοτήτων 4ης γενιάς είναι ειδικά σχεδιασμένο για Lifting πρoσώπου σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή φωτός LED στο φάσμα του υπεριώδους.

Για το Πρόσωπο και για το Σώμα Magic Pot !!!
Η Καινοτομία της Τεχνολογίας Magic Pot
Το Magic Pot αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη προσιτή λύση για θεραπείες:
  • Κυτταρίτιδας
  • Τοπικού Αδυνατίσματος
  • Επιδερμικής Σύσφιξης
  • Αποτοξίνωσης, κτλ
Βασίζεται στην τεχνολογία Multipolar RF , σε συνδυασμό με Ενδοδερμικό Μασάζ και Light emitting diodes που εκπέμπουν φως. Λόγω της τεχνολογίας διόδων , το φως που εκπέμπει έχει συγκεκριμένο μήκος κύματος για κάθε θεραπεία.
Multipolar RF διαπερνά τα στρώματα του δέρματος εισχωρεί σε βάθος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο (ECM), όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελατίνης. Η συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η αναγέννησή τους , αναπλάθουν ολικά τη δομή του δέρματος, συσφίγκουν και ανανεώνουν τους ιστούς
Ενδοδερμικό Μασάζ με την ειδικά σχεδιασμένη εργονομική κεφαλή η οποία ασκεί ελεγχόμενη αναρρόφηση στους ιστούς των «προβληματικών περιοχών» . Μειώνει την κατακράτηση υγρών και βελτιώνει την λεμφική και την αιματική κυκλοφορία. Είναι μια μοναδική μη επεμβατική μέθοδος λιποδιάλυσης αλλά και ταυτόχρονα σμίλευσης του σώματος, με γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα KAI ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ R.F..!!!
Βασίζεται στην τεχνολογία Light emitting diodes, δηλαδή δίοδοι led που εκπέμπουν φως. Λόγω της τεχνολογίας διόδων, το φως που εκπέμπει έχει συγκεκριμένο μήκος κύματος για κάθε θεραπεία RED 630 nm, BLUE 430 nm.
Magic pot M. Επαναπροσδιορίζοντας τη χρήση RF
Μείωση Κυτταρίτιδας & Εκατοστών από Περιφέρεια και Σύσφιξη Δέρματος
CORE™ Τεχνολογία
Θεραπεία Πολλαπλών Συχνοτήτων και Vacuum
Το Σύστημα Που Κάνει Τη Διαφορά!
Με το magic pot οι θεραπείες RF (ραδιοσυχνότητας) για τη σύσφιξη της επιδερμίδας και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος αποκτούν μια εντελώς νέα διάσταση. Ξεπερνώντας τους περιορισμούς της μονοπολικής ραδιοσυχνότητας, η θεραπεία πολλαπλών συχνοτήτων και αναρρόφησης του magic pot προσφέρει απόλυτο έλεγχο και ακρίβεια βάθους στόχευσης με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Οι θεραπείες σύσφιξης δέρματος του magic pot ™ εξισορροπούν τις απαιτήσεις συχνότητας και έντασης, καθώς και την ανάγκη ύπαρξης ενός ενσωματωμένου συστήματος ψύξης της περιοχής του δέρματος που υποβάλλεται σε θεραπεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα. Οι λεπτότερες, πιο ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και το μέτωπο υποβάλλονται σε θεραπεία με χρήση υψηλότερης συχνότητας ελαχιστοποιώντας τυχόν δυσάρεστη αίσθηση για τον πελάτη, ενώ οι πιο ανθεκτικές περιοχές όπως τα μάγουλα, η κοιλιά και η πλάτη υποβάλλονται σε θεραπεία με χαμηλότερες συχνότητες ή εφαρμόζοντας τη μέθοδο των πολλαπλών καναλιών.
Το magic pot προκαλεί στιγμιαία σύσπαση των ινών των ιστών για άμεσα αποτελέσματα λείανσης και σύσφιξης. Ταυτόχρονα, εξαιτίας του θερμικού φαινομένου προκαλείται παραγωγή νέου κολλαγόνου για την ορατή μείωση των ρυτίδων.
Η αύξηση της θερμοκρασίας του υποδόριου ιστού προκαλεί τη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου, οι οποίες ενδυναμώνουν το δέρμα έναντι της «εισβολής» των λιποκυττάρων και διεγείρουν τη λιπόλυση που με τη σειρά της οδηγεί στη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος σε όλη την περιοχή.
Η 4η διάσταση του magic pot η μέθοδος πολλαπλών καναλιών, επιφέρει μια ισχυρότερη και ακριβέστερα κατανεμημένη θερμική ενέργεια. O συνδυασμός των πολλαπλών συχνοτήτων με το πρόγραμμα Vacuum, ενισχύει περαιτέρω τη θεραπεία και διευκολύνει τη βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς, επιτρέποντας ταυτόχρονα αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας, μείωση της περιφέρειας και σύσφιξη δέρματος.
Πάρτε τον έλεγχο με το σύστημα CORE™ (Channeled Optimal RF Energy), τη νέα πατενταρισμένη τεχνολογία του magic pot που σας εισάγει σε μια νέα διάσταση. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή προσέγγιση πολλαπλών συχνοτήτων στις θεραπείες RF, όπου το σύστημα CORE™ διαθέτει τρία ξεχωριστά κανάλια συχνότητας RF, καθώς και μια πρόσθετη 4η διάσταση, τη μέθοδο πολλαπλών καναλιών, η οποία συγκεντρώνει και τις τρεις συχνότητες RF σε ένα παλμό.
Μπείτε Στη Νέα Διάσταση Αισθητικής
Κάθε κανάλι συχνότητας στοχεύει με ακρίβεια σε συγκεκριμένο βάθος διείσδυσης. Η 4η διάσταση, η μέθοδος πολλαπλών καναλιών, περνά ταυτόχρονα μέσα από όλες τις δερματικές στοιβάδες καλύπτοντας όλο το εύρος διείσδυσης από τις μεσαίες έως και τις εν τω βάθει στοιβάδες. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται μια πολυδιάστατη θεραπεία για κυτταρίτιδα, βελτίωση περιγράμματος σώματος και σύσφιξη. Η ελευθερία επιλογής της μεθόδου καναλιού ανάλογα με το σημείο του σώματος στο οποίο στοχεύει η θεραπεία βελτιώνει τα αποτελέσματα και εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση για τον πελάτη. Επιπλέον, το μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος Vacuum με την εφαρμογή της επίμαχης περιοχής του δέρματος ανάμεσα στα δύο ηλεκτρόδια RF, ενισχύει τη θεραπεία και αυξάνει το βάθος διείσδυσης της ενέργειας RF σε μεγαλύτερες περιοχές.

Μάθε περισσότερα:  http://vitaplusxanthi.gr/